Jump to content

Welcome to Custom Combat Gaming
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Toggle shoutbox =CCG= Shoutbox - Please do not use the shoutbox to ask for assistance with our services.

@  Matt76 : (26 June 2017 - 03:16 PM)

The US servers should now be back online, all bases have had maintenance paid today chaps

@  x2dezjohn : (26 June 2017 - 12:06 AM)

Servers back offline till a rollback happens and added back to launchers.

@  maman : (25 June 2017 - 11:18 PM)

Hello my friends of Tanoa Frankie US server, to log on the server you may: Log on Tanoa Frankie 1 or 2, then get back in the server browser in arma 3 and look for Frankie server, you will find the US one and be able to log on it. (ps: dont forget to update your arma to the latest version)

@  AIRCAV : (25 June 2017 - 07:35 PM)

Dread_Viking: =CCG= Shoutbox - Please do not use the shoutbox to ask for assistance with our services.

 

Go to TS instead.

@  Dread_Viking : (25 June 2017 - 06:05 PM)

spawnd luckt w me in it lol

@  Dread_Viking : (25 June 2017 - 06:05 PM)

nwm a kind solo unluck my car

@  Dread_Viking : (25 June 2017 - 06:02 PM)

can i get a admin to help me in exile?

@  Matt76 : (25 June 2017 - 03:22 PM)

Aka Borat :0

@  AIRCAV : (25 June 2017 - 03:09 PM)

Mornin' all. Going to be hot here today- supposed to hit 100F (almost 38C). Better put the mankini on.

@  Blucas : (24 June 2017 - 09:02 AM)

Mornin' :D

@  CarbonBlack : (23 June 2017 - 09:28 AM)

Morning, long time no see or play

@  TheLag : (23 June 2017 - 06:57 AM)

We can indeed, sorry.

@  Matt76 : (23 June 2017 - 06:06 AM)

it is what it is i made the choice i will never please everyone i expect that but, please can we change the record for a bit?

@  Matt76 : (23 June 2017 - 06:04 AM)

I appreciate your imput as ever chap but when you say 'we' thats you and someone else thats upset in the grand scheme of things whilst Malden has 50 players on it at this time of the morning. nothing ever stays the same and maybe one of these servers will be changed again in the future who knows.

@  TheLag : (23 June 2017 - 05:59 AM)

Matt76, we really appreciate your spent time and efforts for Arma community, but please try to see it from our end. You announced that Altis is going to be replaced with Tanoa and a lot of us bought it. Tanoa had a lot of regular players and now it's being taking down in favor of bad looking, Stratis comparable map. Your server, your rules, i got it, but please think about community you have created. Altis = Stratis = Malden. Same thing in a different shape. Tanoa was unique. Regards.

@  Matt76 : (22 June 2017 - 09:01 PM)

A nice distribution of players http://puu.sh/wrGdd/61a2f2f221.jpg

@  Blucas : (22 June 2017 - 08:21 PM)

Happy 16 years of arma :D

@  Matt76 : (22 June 2017 - 07:03 PM)

Both servers are nearly full so I actually feel quite good my hard work is paying off

@  TheLag : (22 June 2017 - 06:04 PM)

This is a sad day for me.

@  Barney626 : (22 June 2017 - 04:51 PM)

Malden Wasteland is up! Check out the post here: http://customcombatg...teland-trailer/


Photo

New Launcher Issues


  • Please log in to reply
66 replies to this topic

#21
Defaultless

Defaultless
  • Forum Members
  • 3 posts

There is shit ton of bugs with Arma 2 and new launcher:

1. When you start launcher it sais you are playing Arma 3.
2. You have to manually change directory of Arma 2 (and not Arma 2 AO)

3. Loading to OverPoch servers you are stuck in empty field with char that has nothing. 



#22
NadesAreOp

NadesAreOp
  • Forum Members
  • 2 posts

The mods are downloading from the launcher very slowly like at speeds of 3KB/s but I know my internet speeds are fine, does anyone have a link to torrents of the mods that are required for Exile Chenarus US?

 

Thanks



#23
AIRCAV

AIRCAV
  • Admins
  • 2,898 posts
Please search the forum, multiple posts, and explanation.

Cav.

#24
AFloppyDildo

AFloppyDildo
  • Forum Members
  • 26 posts

Every time my ccg launcher tries to update it uninstalls itself. Deletes all mods.


Edited by AFloppyDildo, 08 June 2016 - 08:22 AM.


#25
AIRCAV

AIRCAV
  • Admins
  • 2,898 posts
Afd,

Search the forum for "appdata", there's a folder you may need to delete.

Mod folder might have changed with the new version, mods may not have disappeared.

I have to reset mod folder in ccg launcher every time it updates.

Cav

#26
Iconics4238

Iconics4238
  • Forum Members
  • 3 posts

Whenever i join the game i get the error,"C:\Users\Alex\Documents\mods\@ccg\addons\ccg_client.pbo" not accepted And when i delete it, and try to join it tells me i need it to play its really odd just recently happening.



#27
AIRCAV

AIRCAV
  • Admins
  • 2,898 posts
Iconic s, verify the ccg mod in the launcher, if that doesn't update it, delete the ccg mod folder, and try again. Make sure that you don't have a duplicate mod folder with the same name inn your arma 3 directory.

Cav

#28
Canlocu

Canlocu
  • Forum Members
  • 1 posts

Hello,

I am new. Use to play Breaking Point a lot. Seen a video with the Zombie servers you guys have. I downloaded the launcher and all the mods needed for the servers. I am getting an error:

 

Users\MyPC\Documents\mods\@TornZ\addons\tornz.pbo

Users\MyPC\Documents\mods\@TornZ_Exile\addons\tornz_exile.pbo

Users\MyPC\Documents\mods\@ccg\addons\ccg_client.pbo

are not signed by a key accepted by this server. To play on this server, remove listed files or install additional accepted keys.

 

Any help would be great. Worried about deleting files that might be needed.

 

I tried to move those files and get "Server slot for subs" message.

Plus I get errors about missing what looks like gun texture/mesh files missing. Is there anything I need to download besides what the launcher ask for?

 

Much Thx!

/cheers



#29
AIRCAV

AIRCAV
  • Admins
  • 2,898 posts
Tornz and ccg mods were updated again, re verify in the launcher.

Make sure there are no old mod folders in your game directory with names that conflict with the new one(s).

Make sure arma 3 is v1.60 it above (dev versions are 61 I think).

Cav

#30
Fresh Salmon

Fresh Salmon
  • Forum Members
  • 1 posts

getting a message everytime I start the launcher that steam isn't running... it is but I can't find any way of pointing the launcher to steam.

I'm getting the same message too, i uninstalled Arma 3 and reinstalled same with the mods but it keeps coming up with the same message 



#31
Lazer

Lazer
  • Forum Members
  • 2 posts

Hello, I've come to this thread as a last resort, as I've tried everything else before coming here.

My problem occurred the day after I downloaded the launcher, I played two times before experiencing any problems with the game or launcher. After a good time of exploring and looting on Overpoch US 1, my friends and I decided to log off for the night. I woke up the next morning, excited to hop back on and see what we could do for the day. Trying to log in to the server, I was greeted (before I even got to the lobby) with an "Session Lost" message. I've tried everything I could think off, here is what I've done.

 

Uninstalled and reinstalled Arma 2 and Arma 2: OA

Verified the game caches of both of those games on Steam

Verified the mods: DayZ Epoch 1.0.5.1 and DayZ Overwatch 0.2.5

Uninstalled and reinstalled the CCG Launcher

Updated my video card drivers, and installed Windows Updates

Restarted my computer

Launched Arma in a different version and re-launched it in the most recent version

 

The only thing that worked was installing the windows update and restarting my computer, and that only worked for a short time, before it quit working. If anyone has had this problem and has resolved it, It would be greatly appreciated if you shared the solution! Thanks! -Lazer



#32
AIRCAV

AIRCAV
  • Admins
  • 2,898 posts

Check my Sig, look at the battle eye problem link, follow it through to the A2 version.

Delete the contents of the mpmission folder under:   (Edit: path below is now correct)

 

c:\Users\your name\AppData\Local\ArmA 2 OA\MPMissionsCache\
 

Check that your av / firewall isn't blocking steam, arma, oa, or anything else needed.

Hope this helps,

Cav

 

 

Edit: fixed the path


Edited by AIRCAV, 14 June 2016 - 12:37 AM.


#33
Lazer

Lazer
  • Forum Members
  • 2 posts

Check my Sig, look at the battle eye problem link, follow it through to the A2 version.

Delete the contents of the mpmission folder under:   (Edit: path below is now correct)

 

c:\Users\your name\AppData\Local\ArmA 2 OA\MPMissionsCache\
 

Check that your av / firewall isn't blocking steam, arma, oa, or anything else needed.

Hope this helps,

Cav

 

 

Edit: fixed the path

After doing all of this and assuring my firewall wasn't blocking anything important, I attempted to join, was greeted with a memory error, after trying to relaunch the game just to make sure, I still received the "Session Lost"  :(
 

*Edit* After trying a few other games and having the same issue, I started to realize that it wasn't the launcher at all, It was Steam. I reinstalled Steam and now everything works great again, Many thanks for your effort to help fix my problem Cav!   :lol:

 

-Lazer


Edited by Lazer, 15 June 2016 - 11:10 AM.


#34
SilentoPls

SilentoPls
  • Forum Members
  • 1 posts

Having trouble getting launcher to even open. This is the error it gives me, "It looks like steam isn't running or you don't own ARMA 3, the launcher will still work but you will not be able to download/play with Steam mods". Steam is/was open and I DO own Arma 3 so clearly somethings bugged with it. I have uninstalled and reinstalled with no luck. Once I press OK on the error it says, "Error getting data, please try again later". Please Help.



#35
AIRCAV

AIRCAV
  • Admins
  • 2,898 posts
Installed, uninstalled what? Steam, launcher, game, or all three?

Work through the first link in my sig, see that helps.

Cav.

#36
Jean-Claude Van Dam

Jean-Claude Van Dam
  • Forum Members
  • 12 posts

I keep getting this error. error parsing launcher data, please try again shortly.

 

I remove the launcher try to reinstall it, same thing



#37
Matt12345

Matt12345
  • Forum Members
  • 34 posts

I keep getting "Error parsing launcher data, please try again shortly." after every time I open it up



#38
MultIDevils

MultIDevils
  • Forum Members
  • 1 posts

I have the same problem when i try to start the launcher it says "Error parsing launcher data,please try again shortly"


  • Omen likes this

#39
Omen

Omen
  • Forum Members
  • 3 posts

I have the same problem when i try to start the launcher it says "Error parsing launcher data,please try again shortly"

#launcher survive, i had some problem.



#40
comonsence101

comonsence101
  • Forum Members
  • 1 posts

Any launcher issue please post them here. Please give as much information as possible, any crap posts will get binned.

Every time I try to launch Arma 3 Exile from the launcher I get this message. The game will go to the loading screen and then I will receive this message.

"The exception to the Integer division by zero. (0xc0000094) occurred in the application at location 0x007afd6c."

 

I have tried deleting all of my mods and redownloading them and it has not resolved the issue.






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users