Jump to content

Welcome to Custom Combat Gaming
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Toggle shoutbox =CCG= Shoutbox - Please do not use the shoutbox to ask for assistance with our services.

@  Dread_Viking : (29 May 2017 - 07:04 PM)

Any one have a fix for this ??? unable to get DLC data

@  TheLag : (28 May 2017 - 09:23 AM)

Actually, that server crash got rid of 3 enemy jets, so probably i shouldn't be complaining :D

@  Matt76 : (28 May 2017 - 12:42 AM)

Bi need to get there shot together not much I can do at the moment I'm afraid

@  TheLag : (27 May 2017 - 11:03 PM)

Tanoa server still playing up.

@  Matt76 : (26 May 2017 - 09:55 PM)

after several server crashes tonight following the latest perf build i'm switching back to vanilla this is ridiculous (wasteland)

@  Matt76 : (24 May 2017 - 09:12 PM)

changes to Stratis Wasteland going in late tonight http://customcombatg...ost-apex/page-9

@  Tokenl3roken : (22 May 2017 - 07:41 AM)

hey guys not sure if it was this update but the extreamly loud bird chirping noise on cherno us plays on loop over and over all the time please check it out and fix it or just remove it thanks you guys are the bomb!

@  Hattorrii : (21 May 2017 - 10:29 PM)

I actually had to verify my game through steam to get into the servers. I am not sure what the problem was but i was able to play on other servers with no issue. Just not CCG.

@  AIRCAV : (21 May 2017 - 09:23 PM)

Looks as though CCG launcher v1.5.0 isn't auto-updating the exile mod. Have to manually verify the mod a couple of times to get it to update. {edit} My game did not need to be verified; ymmv.

@  Tokenl3roken : (21 May 2017 - 06:44 PM)

no problem thank you torn for fixing that!!! i know how updates cause problems but thanks for the quick fix!

@  torndeco : (21 May 2017 - 06:42 PM)

Exile US Servers should be fixed now, sorry about that

@  Tokenl3roken : (21 May 2017 - 06:34 PM)

maca134 fyi for some reason i can join eu cherno server but when i try and join the us 1 i get kicked this is happeneing to other people aswell but no one is in teamspeak to help

@  maca134 : (21 May 2017 - 06:05 PM)

EXILE UPDATE PUSHED. http://customcombatg...on/#entry152078

@  maca134 : (20 May 2017 - 09:38 PM)

EXILE UPDATE WILL BE PUSHED ONCE EVERYTHING LOOKS GOOD AND HAS BEEN TESTED. ETA is a day or so. http://customcombatg...te-information/

@  Matt76 : (20 May 2017 - 05:33 AM)

drive and gun at the same time? yes please http://customcombatg...ost-apex/page-9

@  HaMarco : (19 May 2017 - 08:27 PM)

Last safes including flag are up for grabs. http://customcombatg...codes-for-free/ Enjoy!

@  HaMarco : (19 May 2017 - 06:28 PM)

New code on Tanoa 2 -> 06.0 -> http://customcombatg...codes-for-free/

@  HaMarco : (17 May 2017 - 07:07 PM)

Part 3 of the safecode mission has been released. Good luck! http://customcombatg...codes-for-free/

@  Matt76 : (17 May 2017 - 01:17 PM)

Tanoa is now also back online

@  Matt76 : (17 May 2017 - 12:34 PM)

Wasteland Stratis should now be all fixed and back online


Photo

Custom Territory Flag


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Campbell_

Campbell_
  • Forum Members
  • 35 posts

We uploaded a custom territory flag for our base and it says to wait 1 server restart but the flag has not changed. Can an admin change it or something? cause you can't put the flag back down.



#2
Rainbow Dash

Rainbow Dash
  • Forum Members
  • 98 posts

We uploaded a custom territory flag for our base and it says to wait 1 server restart but the flag has not changed. Can an admin change it or something? cause you can't put the flag back down.

You need to select the Custom Flag when placing the flag. Otherwise it wont change. Dont know what you can do about it now.



#3
Campbell_

Campbell_
  • Forum Members
  • 35 posts

You need to select the Custom Flag when placing the flag. Otherwise it wont change. Dont know what you can do about it now.

Yeah I wouldn't have known that cause the player portal says once it is set to just wait one restart. I guess I need an admin to do it






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users